Apar ureyimi

=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=
Eger yureimi iki yere bolseydin,
Yarali konlumu sene bagiwlardim,
;chimdeki hissleri sen duya bilseydin,
Senin baxishlarin meni dirchelderdi.

=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=
Eger yureimde  yerleshe bilseydin,
Her yere ozumle seni aparardim,
Oz  yureini ver mene deseydin,
Chixardib onu men pay sene vererdim.

=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=^=


 


Рецензии