Мiж поетесою i панi я розгубився - я не знаю

Між поетесою і пані – я розгубився: я не знаю,
кому надати перевагу? Із ким щасливим буду я?..
Із поетесою – безсоння... Із пані поруч – засинаю...
І що поробиш, як обидві: і та – моя, і та – моя...

І віршем повнюся до краю – душа поезією повна.
І до краси я не байдужий – до витончених зовні рис.
І поетеса – невгамовна, і пані-врода невгамовна.
І як мені вчинити вірно, щоб і в душі, і в рисах – зміст?

Я зізнаюсь і поетесі, і зізнаюсь вродливій пані
у почуттях своїх глибоких... І я душею не кривлю...
Водночас я і поетесі, і пані зізнаюсь – в коханні.
бо поетесою є пані, в якій так обидвох люблю...


Рецензии
Добре що так. Тут Вам пощастило. Дякую. З пов.

Игорь Ярин   22.02.2021 05:30     Заявить о нарушении
Кожен сам коваль

Миклош Форма   22.02.2021 17:47   Заявить о нарушении
Не згоден, вибачте.

Игорь Ярин   22.02.2021 18:20   Заявить о нарушении