Я в ти краи вжэ нэ вэрнусь

Я в ті краї вже не вернусь

Я в ті краї вже не вернусь
Де солов'ї співали в вітах
Де в яблуках спекотне літо
Всі разом Україна й Русь
Там потяг кожен час в мосту
Літа котились непомітно
І ясний день був чимось плідним
Душа злітала в висоту

Я в ті краї вже не вернусь
В Бабусині ласкаві очі
Не потону в колись дівочі
В клітинку не знайду картуз
І свій баян не розтягну
На всі міхи веселу пісню
До війська проводах допізна
Крізь третю повернусь весну

О як же близько як далеко
Так рідні душі мов лелеки
Без вас і з вами в серці й днині
В щасливій і в жури годині

04.02.2021р.


Рецензии