Неначе в книгоскринi

Йде часу плин, його не зупинити,
Буває вимір часу і в роках,
І стрілок нам назад не покрутити,
Хіба що повернути лиш в думках.

Збігав той час, немов гірські потоки.
Роки дзвеніли радістю в житті.
Вже 60… і ті самії кроки,
Лиш погляди вже інші на путі.

Вже 60, але це крапля в морі,
Та безліч пройдено доріг-стежок.
Багато ще є справ на видноколі,
Й життя давало не один урок.

Вже 60…було і півстоліття…
Лиш мудрості роки ті додають,
А 60 – років всіх розмаїття,
Й бажання без упину ще цвітуть.

Вже 60…задуматись прийшлося,
СторІнками життя в думках пройтись.
Вже зріють зерна повного колосся,
Та 60…Звідкіль вони взялись?

Всі 60, неначе в книгоскрині,
Докупочки рядочками лягли.
Про себе зголосилися вже нині,
Бо розквіту і міці досягли.

02.11.2020 р.


Рецензии