Pentru tine

In ajun de sarbatoare-
Anul Nou, Craciun si,
Mileniul cel mare
In ciuda timpului ce trece-
Imi permiti ca-n asta clipa,
Printr-un vers pentru al tau nume
In preajma Sfintei sarbatori
Sa-ti doresc splendoarea vietii
Nu mii de ani si vorbe goale
Dar farmecul si pacea diminetii
In zimbet splendid mereu sa fii
Si-n anii, tineretii...


Рецензии