***

Кольорові мрії дитинства...
Коли можна про все спитати,
Можна в казку перенестися
І на крилах мрії літати.
І здається, так буде зАвжди:
Посміхається радо всесвіт.
Зберегли ми в собі назавжди
Крила мрій дитячих та бесід.

Нескінченні юності мрії...
Треба думати про навчання,
Та думки - юнацькі надії
На шкільне взаємне  кохання.
Несміливі перші цілунки...
І торкнутись спроба волосся...
Сувенірчики, подарунки...
Крила мрій - до неба підносять.

Неймовірні мрії кохання,
Коли ти вже в житті дорослім.
Сподівання... І вже...  зізнання -
Все серйозно й не зАвжди просто.
Крила мрій - неначе вітрила.
Більші, ніж в дитинстві, чи  школі.
Бо летіти на цих нам крилах
По шляхах, що дарує  доля.

Крила мрій мого сьогодення
Дозволяють вірші писати.
Віднайти у всьому натхнення.
Жити, думати, працювати.
Знов літаю в мріях по колу,
Як у тім далекім дитинстві.
Дуже хочу, щоб світ навколо
Був не сірим, а лиш барвистим.

02.02.2021


Рецензии