На крилах...

На крилах мрій багато що  можливо.
Наприклад, безліч втілити ідей.
Зробити все, що для життя важливо -
Для космосу, планет і для людей.

На крила мрій ми можемо забрати
Весь негатив: страждання, війни, біль.
І так далеко все це заховати -
В самісінькі глибини чорних дір.

Ми візьмемо собі багато Світла.
Кохання. Щастя. Щирість.  Доброту.
Засіємо, щоби Земля розквітла.
Зуміємо здійснити цю  мету.

І буде наша зоряна планета
Як сяйво, що Гармонію  несе.
Як витвір наймудрішого  естета.
На крилах мрій завжди можливо все.

01.02.2020


Рецензии