Лодки

Нас наче повенем з глиною вимито,
Камнем побили десь крила свої,
Ось лежимо наче кригою вкритi ми
Вугликом будемо тлiти в вогонi.

Ми як тi лодки - вiдважнi та щирi,
Б'ємось о скелi назустрiч волi.
Але вiдносить безжально в минуле
Ми безкомпромiсно у нього в полонi.


Рецензии