Дорослий спокiй ранку

Чай без цукру, кава без вершків
Хліб на скору руку, порція солодощів.
Уріж, маслом намаж,
Robert Plant в колонках:

Сніданок розмовляє з тобою
Ти його новітній режисер:
Рельси пересікаються, шпали приспали відчуття ребер
Всохлі тополі при полі – межою

2020-11-25,
2021-02-02


Рецензии