Украинский Гарик 835

Український Ґарик 835



За мотивами І. Губермана

Ми всі (коли іще не зовсім мертві)
Складаємося із частинок ладу:
Із сексу, розуму, із гумору та нервів,
А головне — відношення до влади.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии