Про що сп вали солов?

Про що співали солов"ї
У теплі вечори весняні?
Казали очі що твої,
Коли на мене ти поглянув?

Що сипав місяць з висоти,
Яскраво зорі миготіли?
В той вечір тихий я і ти
Свої серця коханням гріли.

2018 р.


Рецензии