Думка

Там, за вікном, закінчиться зима...
І небо подарує нову вЕсну...
І стану я весною і сама,
У первоцвітах радісно воскресну...

Настане довгожданна світла  мить,
Тепло звігріє  неспокійне серце...
Як щиро-трепетно воно іще болить
У подиху зими. Із пізніх терцій

Мелодія складеться, мов весна...
Слова розквітнуть, і думки засяють.
А нині -тиша. Лютий. І одна
Лиш думка в голові моїй гуляє,

Мов віхола,  мов вітер,  мов мороз...
І до тепла іще дожити треба...
І лютий...Цей холодний віртуоз...
А думка, наче птах, летить до неба...

#enikaexpromt , світлина з мережі


Рецензии