152. В День народження твого лине пiсня ця! Пiсня

В День народження твого лине пісня ця!
Неба тобі мирного й щастя без кінця!
Хай же сонечко всміхнеться
І рікою хай поллється,
Любов й Благословіння від Творця!

       Приспів:
З Днем народження вітаю! Хай щастить тобі в житті!
Також я тобі бажаю мати радість у Христі!
І душа хай не старіє, серце полум"ям горить!
Хай життя твоє Господь Благословить!

        2
Хай завжди цвіте весна в серденьку твоїм,
А тривога і біда оминає дім!
Хай здійсняться твої мрії,
Вірь, молись, живи в надії
І ти побачиш в небі Божий дім!

   //////// Програти ////////

        3
І здоров"я і добра побажаю я
Та щоб з Господом була вся твоя сім"я!
І якщо ти любиш Бога
І з Христом твоя дорога,
Запише Сам Господь твоє ім"я!

 2.01.2021. Ганна Горбатюк.


Рецензии