Те у що вiриш - 2021

Річард Матесон "Куди приводять мрії."

Те у що ти віриш стає твоїм світом
і втілюється те що справді уявляєш
адже удача за тобою йде вже слідом
і з нею разом в країну мрії попадаєш...
Те у що ти віриш стає твоїм світом
і звісно наші бажання дорогу осявають
адже надія завжди у темряві є світлом
а устремління новий обрій відкривають...
Те у що ти віриш стає твоїм світом
і серце з відкриттям радістю наповнюють
адже і щастя тоді притягує магнітом
і в відчуттях задоволеність ще створюють...


Рецензии