Поетична пал тра любов

Палітра думок, що лягли на папір,
Словом звучить поетичним,
Відображає. читачу повір
Життя моє праведне й грішне.

Бо кожен вірш - то частинка його,
Фрагмент автобіографічний.
А помислів та почуттів що не крок
Видно, немов в кінофільмі.

Жіночої долі моєї стезя
Та шлях журналістський і творчий.
Любов у серденьку зорею сія,
Усім дарувать її хочу.

2016 р.


Рецензии