Зимовий ноктюрн

               
 Передбачення творчих думок, як наснага, рятунок від спраги.               
 Без віршів все життя, мов виток безкінечних метро і трамваїв.               
 На зап'ястях зимовий ноктюрн переходить у виміри ночі.               
 Лунне світло стрибає паркур і вдивляється в потягів очі.               
 Розійшлись дощ і сніг по думках, обіймаючи сонячність ковдрою.               
 Заварних ранніх тістечок смак на губах, поцілунках з погодою.               
 Інші виміри, погляди, сни в жовтім космосі щирих тюльпанів.               
 Світ ковтає пігулки весни, засинаючи вмить від обманів.               
 02. 02. 2021


Рецензии