На те воля Божа

Так Господь захотів
І на те воля Божа. 
Земна пісня в житті
Стала з небом так схожа.

Ти співав від душі
Сильно, щиро для Бога,
Ти кохати умів
Хоч не легка дорога.

У небеснім краю
Пісню нову співаєш,
Я ж тихенько сльозу,
Тут щодня витираю.

Хто потішить мене,
Пісню хто заспіває?
Хто мій сум віджене?
На гітарі заграє?

Так мій Бог забажав,
Бо на те Його воля,
Він мене піддержав,
І така моя доля.


Рецензии