Зимова казка пхне у двер

Зимова казка пхне у двері,
Зимовий настрій тхне зусіль.
А ранній подих  наче небо,
А пізній  видих наче сіль.

Тріщали у комині поліна
І враз до мене на коліна
Стрибнула дзигою пухка
Любов моя нова – Поліна.
Душа її, бачте, крихка.

Але я знаю, що сьогодні
До ладу тут вона щебече,
Бо буде наші тіла згодні
Пізніше гріти вогнище
То хай же сніг літає ще.


Рецензии