Моя Батькiвщина - моя пристань

Моя Отчина, - місто Привілля.
Де вулиця тиха Кутузова.
Моє це дитинство, і дозвілля.
Моя рідня, моя давня муза.

Знайома доріжка, лісосмуга.
Перша вчителька, і перший урок.
Сьома школа, за нею сумую.
Моєї пам'яті не вийшов строк.

Вона зостанеться в мені навік.
Їй непідвласні роки і відстань.
І, скільи б не витекло, води з рік.
Моя Батьківщина, - моя пристань.



 


Рецензии