Грала скрипка, скрипка... грала...

То ж яка безжальна сила
Душу навпіл розриває ?
То божественно красиво
Грає скрипка, скрипка... грає...

У вікні, в сльозах і горі,
Тінь дівоча щось гадає,
А у небі, там де зорі,
Грає скрипка, скрипка... грає...

Ох, сумні бриніли звуки,
Як ніч землю покривала,
То... мелодію розлуки...
Грала скрипка, скрипка... грала...

30.12.2020-01.02.2021 р.
Владимир Козачек
01.02.2021 р. 15:56


Рецензии