В саду моим

         В саду моїм

В саду моїм осінній сон
І тільки квіти стиха шепчуть.
Слова злітають  в унісон,
Ця в серце музика, під вечір

Від білосніжних хризантем,
Троянд у запізнілім цвіті:
«Відволікти б з журливих тем
Людей в без гармонійнім світі…»

О, білі лебеді мої,
Спасибі, любі, за турботу…
Які у людства королі,
Такі і піддані в спільноті.

В саду моїм осінній сон
Красиві і ласкаві квіти –
Шлете цей запахів крюшон.
Почути б ваші всім молитви…


Рецензии