Найкраща музика Життя...

Найкраща музика Життя -
співи птиць, шепіт дібров,
дзвін річок, водоспадів...
Вона і весела, і сумна ,
несе наснагу, не втомлює
і не набридає.
Ці звуки вічні та ліричні.
Але ж,  якщо ти живеш
лише для себе,
то чого ти вартий...
Мала дитина вперше куштує сніг,
лимону частинку,
реагує, то є вперше, 
в друге сприймає вже
з відкритими долонями - впізнає...
Надалі по-життю вже все стає
звичайним, закриваємо очі -
відчуваємо усі аромати
буденного життя,довкілля...
Лише серце залишається
завжди відкритим Всесвіту...
Не ходіть аби в чому,
одягайте й Душу Вашу 
в нові шати, нової людини,
тоді й з полегшенням підете далі,
не будете знати та мати печалю...
Віддавайте тепло любові не баріться,
пристрастю своєю діліться,
полум'ям палайте, в захопленні
повсякчас прибувайте...


Рецензии
я переложил этот Ваш стих на русский язык, результат можно посмотреть здесь: http://www.stihi.ru/2021/02/05/420

Серж Конфон 3   05.02.2021 01:10     Заявить о нарушении
Супер...
С уважением,
Светлана.

Белякова Светлана Николаевна   09.02.2021 21:39   Заявить о нарушении
рад, что результат Вам понравился!

Серж Конфон 3   09.02.2021 21:43   Заявить о нарушении