Мара

Стисло, невпевнено, похапцем
Пишеться, грається, любиться
Хочеться вщент, а не все оце.
Бо дуже швидко загубиться.

Мляво, змарніло і пошепки
Тане, згасає і хилиться
Що воно є, звідкіля і з ким?
Хтозна, та бачу – на милицях.

Мріється… й ніби не мріється.
Серце – до п’ят, хоч без кави ти.
Зможе чи все ж не зуміє ця
Мара у дійсності справдитись?


Рецензии