Дива та й годi! Як кажуть у народi...

Читаємо жах в його очах
Чи не тому, що ми їмо
Ними його?..

"Кажуть" жуть, а в очах - "жах"
Без головы-то на плечах!.."

Ти ба! Дива які творяться -
Як яки якісно плодяться!..


Рецензии