Не мерзни, моя мамо

               Присвячуться Жеребилу Вадиму Володимировичу
               м. Мена, Чернігівщиа.
Не мерзни,моя мамо,іди вже до хати,
Я в вікно зазирну,хмаринкою,чуєш,
Я лечу,я лечу,щоб тебе привітати,
Повір,моя рідна,ти серцем відчуєш.

Заморозило бачу,зима по коліна,
А ти вся задумана,чуєш,не плач,
Я бачу в руїнах моя Україна,
Та ти,моя рідна,тримайся,пробач.

Я молюся за неї,щоб ти посміхалась,
Іди вже додому,ти чуєш,іди,
Та думаю,мамо,ти вже догадалась
Я на шибці у тебе залишу сліди.

Спішу,я спішу,там варта чекає,
Родина велика,та чомусь чужина.
Іди вже додому на дворі смиркає,
Невже,моя мамо,ти чуєш,одна.
25.12.2020.


Рецензии
Здорово, спасибо, приемно читать, вспоминать своих учителив, друзив, маму! С ув. Любовь Попова.

Виктор Попов 6   14.08.2023 18:41     Заявить о нарушении