Я З Ы К

   ( Стихотворение на русском и украинском языках.)
   


             Треба поважати мови усі
             Бо перед всивишнім рівні вони
             Не творили б ви на землі
             Позиви на мову та великі гріхи
 
                У чому російська вам завинила?
                Багацько ж геніїв вона породила
                А скількі дітей матері зростили
                То найкраще б було,щоб вас ув,язнили


            Был русский язык и пускай остается
            Не вам решать и не вам судить
            При каком языке лучше живется 
            Просто народ свой надо любить

                Появилась  негодяев - радикалов кучка
                Виноват им язык - сплошной идиотизм
                страну обворовали - довели до ручки
                В идеях процветает только фашизм


            Краще б ви мріяли про УкрЇну
            Про добре життя на її землі
            А не про мову тільки едину
            Багато недоліків з вашої вини

                Частіше б до церкви на молебінь ходили
                та вимолювали б на колінах гріхи
                Багацько таки ви їх натворили
                Хай бог вирішуе на небі- пробачати, чи ні
 
           Самый большой грех на свете 
           В завете -(Не убей -не укради)
           Придется вам отвечать на небе
           За совершенные вами грехи 
 
                За процветающие коррупцию-геноцид
                Которые не можете вы устранить
                За холод-голод и бандитизм
                Народ не понимает? -пусть бог простит 


          Так давайте жити у злагоді та мирі
          Хай згинуть негідники ці назавжди
          І скрізь будуть наші мови едині
          На рідній  квітучій і грішній землі
          

 


Рецензии
Гонение на русский язык- это чудовищно. Таково нету ни в одной стране мира

Александр Шутько 2   02.02.2021 14:13     Заявить о нарушении