Ciчнева заметiль

Мете, хуртелить на дворі,
Доріжки замело.
Ми всі заручники зими,
Як глянеш у вікно.

Що там змальовано на склі,
Чи відповідь знайдеш.
Мете і в місті, і в селі.
Хуртелиця без меж.

До небокраю всюди сніг,
А в хаті тепло, штиль.
То ж варто вийти за поріг
В січневу заметіль!
30.01.21


Рецензии
Поётся. Украинский язык вообще певучий. Понравилось!

Ра-Ман   15.04.2021 19:55     Заявить о нарушении