Моя д вка

Її кохав я до безтями,
Але вона була така:
На чердаках її кохали
Всі хлопці з моєго села.

Така от дівка непутяща,
А все одно її люблю.
Тепер здаю її в оренду,
За ящик пива й коноплю.

           Александр Кармышев
                2017


Рецензии