З гордiстю носимо ймення

Чубинський – батько сильних вічних слів,
Вони вплелися в славень України,
Душею він зробити це зумів,
Тепер наш славень всюди й завжди лине.
У ньому сила мудрості віків,
Вона могутня, невмируща й нині,
Це – наша зброя проти ворогів,
Це – наша гордість в славній Україні.

ПРИСПІВ

Ми – завзятії чубинці,
Ними ми назвались,
Все долаєм по сходинці,
Мрії щоб збувались.
Батька славня ми шануєм,
Ймення його носим,
В світ культури ми прямуєм,
З нами йти всіх просим.

Це ймення носим з гордістю роки
І світлу пам’ять завжди бережемо,
Проходим в думці всі його стежки,
Й стежками тими кожного ведемо.
Ця постать є величною для нас,
Вона – чудовий приклад для народу.
Настала мить й звеличувати час,
Й не опускаєм ми таку нагоду.

ПРИСПІВ

29.01.2021 р.


Рецензии