Онучок

Довго ми тебе чекали!Онуча рідненьке!
Нікіткою назвали татусик і ненька
Вже сьогодні 9 виповнилось років
Скільки у житті хлопчик зробив кроків?
Вперше як ступив маленький на ноги
Мама перерізала пута в путь-дорогу.
Далі в дитсадочок хлопчик мандрував
Іграшки,забави. Грався, малював.
Потім крок до школи.В 1-й клас пішов.
Перший дзвоник,учні!Друзів там знайшов!
Тож зростай великим моє онуча!
Дужим,кріпким,спритним!І крокуй життям!
Весело,щасливо на усі роки!
Пам"ятай що друзі,це твоі батьки!
І бабусю хлопчик теж не забувай!
Любить тебе дуже!Знай і пам"ятай!


Рецензии