Життя Eства шматочки, епiзоди

Життя Єства – шматочки, епізоди,
Нанизані на лінію Любові…
Взаємодія, зіткана з Свободи…
Падіння й злети… Час і Простір… Долі…

Краса Єства – у істинах і гранях,
Нанизаних на промені Любові…
Благословення, вдячності, вітання
Пульсують з серця в серце током крові…

Шляхи Єства – кружляння… Кола, кола,
Нанизані на відчуття Любові…
Відкритий Світ… Людина… Бог… Розмова…
Землею й Небом висвячені ролі…

17.01.2021


Рецензии