The show must go on

Инсайд май хад из брейкин, май Майк ап уил би флейкин-бат ай м смайл стил стайзон The show must go on. Май соул из пейнтид лайк а уиндз оф батерфляй-ай кен флай май френд. The show must go on, go on, go on... +++!!!


Рецензии