Це хто летiв...

                наскрiзь життiв...
                бо хто їх повз то повз й проповз...

з мукою  млин
за батьком син
чи доччин чин

за плином плин
розгрузлих глин
чи плин один

чую зовуть
у тую путь
і рід і суть

та увесь час
чекають  нас
й там й тут й щораз


                й всім отакий ще млин...

допоки вил не вгонять власні руки
не перемеляться смертнії мУки
а що  стежин  один  полин
знай  і на рай  є плай
одшукай і здолай

                аж ось про висівки...
                про каїнсько-юдський-непОтріб...

ні дня  ні каїну  ні юді  не рідня
та їх присутність має сутність
поліпшує перистальтику
чистить кишківник
зменшує вагу
агов агі агу

                Й при кожнім слові! БУДЬМО!! ТА ЗДОРОВІ!!!


Рецензии