Я не даремно пишу цi вiршi

Я не даремно пИшу ці вірші,
я ж навіть не вивчав у школі мову...
Я пИшу їх, щоб чути в них її,
бо так мені не аби як чудово...
Зірвало дах, ви скажете? Та ні...
Зненацька моє серце зачепила
Богиня Інстаграму і віршів
і чудна жінка, в ній є дивна сила...
Якби я міг, сказав би їй я те,
у що, наразі, вірять одиниці:
я б Вас кохав, яка Ви зараз є,
і Вам присвячую усі свої вірші ці...
.
26.01.2021


Рецензии