Stormbringer

I'm late for this evening,
I'm late for this love.
My eyes are Fearbringer,
My head is above.

I hate all and even
My heart from the stone.
I'll go to heaven
Together with Storm.

I'm late in this evening
I'm late in this life.
Already forgiven
By broken love.

Already I'm lie in
The bed from the stones.
Already was dying
From body to bones.

Being angel from heaven,
Being father of lie,
I've been here forever
Just eye in the sky.


Рецензии