***

Лиши мене. Полиш і справі - досить.
Зима прийшла - не віщувать тепла.
Ми ті приречені на людяному острові,
що із піску дістались кришталя.

Де є вогонь - там є війна і повінь.
Де є любов - сузір'я серед дня
сповіщують: Всесвіт на долоні.
В полоні як живеш? Заради? - Для!

Верни мене! (вернись, як жінка просить).
Весна іде - душа співа пісні.
- Чи пам'ятаєш "я кохаю тебе" вдосвіт?
- Полиш мене. Не пам'ятаю. Ні.


Рецензии