Chastushka

Alpha, Bravo, Charlie
This is Russian army.
Open cherry karmi,
Listen to my story.

Soldier of a new age,
Version twenty-twenty.
Have no time for rage.
So you open brandy.

Hope, you are now drunk enough
To listen to my story.
Imagine yourself crazy punk
Origin Russian glory.

Soldiers swimming in the pond,
They are searching Dory.
Getting cold in water cold,
Water cool, I’m sorry.

2019


Рецензии