Свiдомо, чи не зовсiм

Свідомо, чи не зовсім - я не знаю,
складаю вірш і бачу в нім її...
Мов штучний інтелект розповідає,
а я записую, неначе у ві сні...
Сон той приємний і солодощами повний,
так радісно і легко на душі...
Я б ще хотів поринути у нього,
щоб голос чути, що шепоче ці вірші...
Почути звуки янгольського співу
у небі, кольору її очей,
волосся аромат вдихати дивний,
її свідомо напоєм чарівним
спрагніло пити, ще, іще, іще...
.
25.01.2021


Рецензии