Кавовий настрiй

Смачної кави аромат
Мене зрання обволікає.
Але ж накинутий халат
Плечей моїх не зігріває.

Кружляє голову напій,
Задовільнив мої бажання.
І тихим сяєвом обрій
У серці чується кохання.

Тендітна посмішка, мов шовк
Моїх торкнеться вуст раптово.
Здається, що і світ замовк?
На мить усе таке казкове!

Чудовий кави аромат,
Як гіркота твоя ласкава!
Натхненням пустощі кімнат
Тепер наповнені яскраво.
(24.07.2020)


Рецензии
НЕ знаю украинский язык, но, прочитав Ваше стихотворение, думаю, всё понял. Это ещё раз подтверждает известное изречение: талантливый человек проявляется во многих умениях.
Собрат по перу.

Геннадий Лаунин   04.05.2021 11:00     Заявить о нарушении