тяжелая наука

Приподать припіднести
Суть з собою унести...
Щоб було всім зрозуміло
Що живем ми неуміло...
Здатності в людей великі
Є в жінок є в чоловіків...
Користуємося по потребі...

 робим все не так як треба.


Рецензии