правнучок...

Радо знову на душі
Росте правнук  не в глуші...
В Києві живе радіє .,.
і я від щастя молодію...

Кмітливий хлопчик розвивається мені він дуже дуже нравиться.
Гарний милий правнучок його у щічку любя чмок...


Рецензии