Милий край. Моя Батькiвщина

                Музика: Василя  Устименко

Нахилились верби над водою,
Вітерець колише шовкову траву,
Сяє місяць стежкою вузькою,
Розсипають зірки срібло у ставу.

   Милий край, моя ти Батьківщина,
   Славнозвісний січовий, Дніпро,
   Бережеш нас, наче мати – сина,
   Розгорнув над нами  лагідне крило.

Ходить сонце зранку між хлібами,
Багатіє щедрим золотом зерно,
Колоса торкаюся губами,
І в віках народом славиться воно.

   Милий край, моя ти Батьківщина,
   Славнозвісний січовий, Дніпро,
   Бережеш нас, наче мати – сина,
   Розгорнув над нами  лагідне крило.

Нахилились верби над водою,
Пригорнувши поряд юнаків й дівчат,
Захопившись піснею дзвінкою,
Навіть птахи зачаровані мовчать.

   Милий край, моя ти Батьківщина,
   Славнозвісний січовий, Дніпро,
   Бережеш нас, наче мати – сина,
   Розгорнув над нами  лагідне крило.

08 липня 2007 р.


Рецензии