Ты, Бацька, не журыся

Ты, Бацька , не журыся
Усе будзе о'кей
Хоць мы i не пабачым
У маi той хакей

Ён нам такi й не трэба
Бо ён павiнен быць
Каб людзi на плнеце
Маглi мацней дружыць

I  пятая калона
На жаль яна у нас ёсць
А ты такi асiлак
Iм нiбы у горле косць

Еуропа хоча грабiць
Амерыка бамбiць
Не вельмi  хочуць мiрна
Яны у свеце  жыць

А ты такi нязвыклы
З касой i тапаром
Як волат той з былiны
Будуеш новы дом

Макрон i Меркель, Байдэн
Нi то што тапаром
Нават звычайнай  клюшкай
Учынiць могуць пагром

Ты ж што у рукi не возьмеш
Становiцца другiм
Ты, нават, з аутаматам
Быу як Хрыстос  святым

Ты, Бацька, не журыся
Усё будзе о'кей
I мы яшчэ згуляем
Не раз у той хакей.


Рецензии
..люблю хоккей...думаю - Бацька не сдаст Ридну Беларусь..да мы и не позволим..мои теплышки..
Понял я всё..хоть 50 лет не разговариваю на белорусском языке..не я виноват..

Александр Николаевич Колесников   25.04.2022 01:24     Заявить о нарушении