Зорянi ночi

            Музика: Бориса Михайлівського

Опустилися зоряні ночі,
Зірки можна дістати рукою,
Чути пісні навколо дівочі,
Пролунають вони над водою.

   Серце хоче зазнати кохання
   Лише раз, І на довге життя,
   Під зірками здійсняться бажання
   Стане казкою все майбуття.

І крилаті пісні долітають
У ночі до коханих сердець,
І надію у серце вертають
Про квітковий весільний вінець.

   Серце хоче зазнати кохання
   Лише раз, І на довге життя,
   Під зірками здійсниться бажання
   Стане казкою все майбуття.

               липень 2007 р.


Рецензии