Серце - короп на сушi

А серце не мало гадки,
А серце не мало зброї.
Любов'ю відкриті чакри
Яскраві, мов короп коі.

Беззахисна до довкілля,
Занурена у багаття.
Душа надсила проміння
Крізь купу лайна, прокляття.

Вона закликає небо:
"Рятуйте згублені душі!"

Бо серцю кохати треба.
Бо серце - короп на суші.

24.01.2021


Рецензии
Занадто багато повітряної порожнечі, а коропу потрібна вода.
Все так.

Игорь Жартовский   21.05.2023 11:55     Заявить о нарушении