Let s go come back to reallity

   Пущай Ты
спряталась за нЪ
      Ими

    уберегтт-и
невинного
      Ангца

  ты пробираешься
к границам
  все-неяс
    ного  ,   сkрозь водяную пыль
      Тво-рца

 The rainbow over
waterfall
  above green-dark
the jungles
 ~ навеkи  -  навсегда   ~ в Уганде

  Горилла морщит нос
Она за камеру почти-что лапает \
  МS the Word
     ни знает

 -  Pls, i'm not а stink  -  !

 -  Ну , да
чего-ж  тебе тут
  надо парень  -  ?

 - [ я ] - ненадолго , мне к вождю  !
 -  Маришка , Ты - видала  -  ?
 
  " wait for    .. .  a ricochet
  gonna be back i inside    ?
    Please kill  me out at the cross und pick me out  of this - as nailed and  prickled  out to
 без церемоний

  dear de~mommy   "

Humans be an ancestor of monkeiz
To whom then the monkeys were children ?

 


Рецензии