Дума про зраду

Темніє на дворі, бо заходить сонце
Дожидаюсь милого, відкрию я віконце
Відкрила віконце, та милого не має
Можливо другу він обнімає.

Як тяжко, як важко думати про зраду
Своєму серденьку не знайдеш відраду
Бо воно болить, бо воно страждає
Хай ніхто на світі зради не знає.


Рецензии