сон

сон пролунав
на звуках крещендо,
швидкість, запал, нестримність, яскравість
і гай при дорозі
співали зі мною незнані пісні,
і сонце світило сильніше,
ніж могло,
ніби штори відкрили,
а там, за кімнатою,
літо у повноправ'ї буяє,
і сходи з'явились у світло,
у теплі краї,
і більш не чекала,
поволі ступала
і дивувалась душа

10.05
23 січня 2020


Рецензии