Mazurka

        "He asked her for the mazurka in front of me," said Countess Nordston,
        knowing Kitty would understand who"he" and "she" were.

                "Аnna Karenina" by Leo Tolstoy

Любовь-
Вставная челюсть.

Мазурка-
Танец через.

Мазурка-
Танец после.

А ты танцуй,
Не бойся...

=
В.К.-У.
=


Рецензии