Рясний рiздвяний дощ

Рясний різдвяний дощ
В очах людей і площ,
Лаштунки для дивовищ,
Любові та олжі,

Для честі, зрад, облуд.
Дощить. На блуд і бруд.
Різдво! Святкує люд.
В очах і вікнах мжа.

Засіює рясний
Холодний дощ пісний.
Ява січнева й сни
Без меж, в ряснистій мжі.

Предиво. Дощ. Різдво.
Містерія для двох.
Бог. Трапеза й питво.
Любов. Життя стежа.


Рецензии